All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
1.8 C
București

Globalworth a închiriat peste 25.000 de metri pătrați în ultimele 3 luni

  • Peste 25.000 de metri pătrați au fost închiriați în ultimele 3 luni de zile în clădirile Globalworth;
  • Printre companiile care au decis să prelungească și/sau să extindă contractele de închiriere sunt: Adecco, Cegedim, Mazars, Clinicile și Laboratoarele Sfânta Maria;
  • În contextul distanțării sociale, cererea de spațiu a crescut de la 10 la 20 m² per angajat.

Globalworth România a prelungit sau extins mai multe contracte de închiriere pe o perioadă cuprinsă între 3 și 11 ani cu parteneri-cheie precum Adecco, Cegedim, Clinicile și Laboratoarele Sfânta Maria, Mazars sau una din cele mai importante bănci din sistem care are închiriată clădirea Globalworth de pe Bulevardul Expoziției.

Dacă în ultimii ani, trendul în zona de birouri a fost de open-space, acum toată atenția se concentrează pe distanțarea fizică dintre colegi. Noile planuri de amenajare pentru respectarea acesteia au condus la creșterea cererii de spațiu de la 10 la 20 mp per angajat.

Acestea permit modificarea layout-urilor spațiilor de birouri, regândirea zonelor open-space, extinderea bucătăriilor, spațiilor comune sau sălilor de întâlniri și/sau mărirea spațiilor dintre birouri.

- PUBLICITATE -

În prima lună de la ridicarea stării de urgență, un procent de 25% din chiriașii Globalworth a revenit la birou, așteptându-se la o creștere graduală de până la 100% în luna septembrie 2020.

- PUBLICITATE -