Proiectul Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100%

Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din județ, a atins un grad de ocupare de 100% după semnarea contractului de închiriere cu Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a Elektrokontakt GMBH.

EKR, specializat în sisteme de cablare, a închiriat o suprafață de 14.735 de metri pătrați pentru o perioadă de 10 ani în parcul industrial dezvoltat și deținut de Globalworth și Global Vision.

Din unitatea situată în Mureș City Logistics, EKR va produce în exclusivitate cablurile electrice pentru divizia de automobile Mercedes.

Compania germană are o prezență globală pe patru continente – America, Asia, Africa și Europa, iar din 1996, EKR este furnizor pentru clienții premium din industria auto.

Piaţa industrială și logistică din România continuă să fie printre cele mai dinamice sectoare imobiliare, cererea totală crescând cu peste 20% în prima jumătate a anului, până la aproximativ 480.000 de metri pătrați de contracte de închiriere, potrivit raportului de piață Colliers.

CITEȘTE ȘI: AEW a vândut America House și Promenada Mall Târgu Mureș

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...