All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 15 iulie | 2020

CCC a devenit partener global al UNICEF

CCC și UNICEF au semnat un parteneriat pe durata a trei ani (2019-2021), care va contribui la misiunea globală a UNICEF, aceea de a proteja copiii și de a le respecta drepturile.

CCC sprijină UNICEF pentru a ajuta fiecare copil să aspire la o viață mai bună și să își atingă potențialul, asigurându-le copiilor condiții mai bune de sănătate și educație.

În cadrul parteneriatului „CCC TEAM FOR UNICEF”, pentru fiecare kilometru parcurs de cicliștii din echipa CCC Team, în timpul curselor sau antrenamentelor, va fi donat 1 USD către UNICEF.

- PUBLICITATE -

În semn de solidaritate, cicliștii vor purta banderole albastru cyan și tricouri cu logo-ul UNICEF, promovând astfel misiunea UNICEF de a determina o schimbare pozitivă în viața copiilor. Cooperarea cu CCC Team este unică, acesta fiind primul parteneriat sportiv cu o echipă de ciclism din istoria UNICEF.

UNICEF este o organizație umanitară care lucrează pentru protejarea copiilor în 190 de țări și teritorii, inclusiv în unele dintre cele mai dificile locuri din lume.

- PUBLICITATE -