HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel mai mare magazin propriu din România în AFI Cotroceni, București.

Magazinul din capitală ocupă aproape 3.000 mp și este situat la parter, lângă Auchan. Celelalte două unități sunt în Pitești (Supernova) și Turda (FunShop Park).

HalfPrice comercializează o selecție de branduri internaţionale din numeroase categorii de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, sport, jucării și mobilier pentru casă, la prețuri avantajoase.

Brandul este parte a grupului polonez CCC, de asemenea prezent pe piața din România și are peste 100 de magazine în regiune. Primul magazin a fost deschis în Polonia în 2021, în același an fiind deschisă și unitatea din Budapesta, Ungaria, prima din afara Poloniei.

HalfPrice are magazine în țara de origine, Ungaria, Austria, Slovacia, Cehia, Croația, Slovenia și România. Recent, a fost inaugurat cel mai mare magazin al rețelei, la Praga.

CITEȘTE ȘI: CCC deschide un magazin de 800 mp în Colosseum Mall

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...