Cât costă un coș cadou în 2022. Pe FineStore.ro, ai peste 100 de modele, cu prețuri bune!

De sărbători, coșurile cadou sunt unele dintre cele mai inspirate idei și căutate daruri atât de cei aflați în pană de idei, cât și de cei care vor să-și impresioneze destinatarii, fie ei șefi, colegi sau parteneri de afaceri sau, de ce nu?,  chiar și pe membrii familiei acestora.

În această perioadă, FineStore știe cel mai bine care sunt provocările cu care se confruntă românii aflați în căutarea unui cadou potrivit, așa că a pregătit peste 100 de modele de coșuri cadou, cu produse rafinate, ambalate parcă de însuși Moș Crăciun și cu prețuri care pornesc de la 99 de lei și pot depăși 1.000 de lei. Practic, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România are o ofertă variată de produse, pentru toate gusturile și bugetele.    

În plus, FineStore asigură livrare rapidă pe tot teritoriul României, transport gratuit, pentru comenzi ce depășesc 199 de lei și posibilitate de retur în 45 de zile.

Coșuri cadou pentru toate preferințele

O simplă vizită pe FineStore.ro poate fi de ajutor pentru a selecta și comanda în cel mai simplu mod cu putință un dar inspirat, de exemplu, pentru un șef care nu pare niciodată ușor de mulțumit. Cutia cadou Brâncoveanu’s Signature poate fi darul ideal pentru un domn elegant și rafinat, care va aprecia fără doar și poate vinarsul Brâncoveanu XO, cu al său buchet olfactiv ce abundă în note lemnoase, vanilie și cocos, și pe care îl va putea savura dintr-un pahar elegant, în timp ce își va scrie memoriile cu luxoasele instrumente de scris Parker. Iar timpul va fi măsurat doar în clipe neprețuite cu ajutorul ceasului Tipson. Şi asta pentru că Brâncoveanu’s Signature nu este o simplă cutie cadou, este o declarație de apreciere și de respect!

Pentru partenerul de afaceri, alături de care ai cunoscut succesul anul acesta, poți opta, de exemplu, pentru un coș cadou mai mult decât special, care transmite complimentele tale cu fiecare degustare! De la celebrul Hennessy VS și aromele sale cuceritoare de flori, fructe de pădure, migdale, lemn şi vanilie, la vinul roșu ce pune în prim plan un strugure local italian sau de un pix premium ideal de semnat contracte importante, coșul cadou Mark of Excellence dovedește că are de toate, inclusiv cafea premium, ciocolată fină, panettone pufos sau ceai aromat, dar și alte surprize!

În funcție de preferințe și de buget, pe FineStore găsești tot ce-ți dorești în materie de cadouri bărbați, surse de inspirație pentru doamne sofisticate, care preferă întotdeauna calitatea și bunul gust, dar și băuturi alcoolice fine, care să aducă și mai multă savoare zilelor de sărbătoare: de la vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac, băuturi tradiționale și numai! Sărbători frumoase și bogate!      

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...