O parte dintre români oferă altor persoane cadourile pe care le primesc de Crăciun

94% dintre români oferă daruri partenerilor, părinților, fraților sau copiilor, iar mai apoi prietenilor, membrilor din familia extinsă, colegilor sau chiar propriei persoane

Un procent de 36% dintre români păstrează cadourile pe care le-au primit de la cunoștințe drept amintire, 29% le oferă altor persoane, în timp ce 7% le returnează la magazinul de la care au fost achiziționate sau le donează.

Pe de altă parte, 52% dintre români nu obișnuiesc să se gândească la darurile pe care și le doresc, iar elementul surpriză este motivul principal prezentat de 57% dintre respondenți.

Când vine vorba de cadouri standard de Crăciun, 67% dintre noi se bucură când primesc șosete, 20% dintre participanții la sondaj au parte anual de o pereche primită în dar, în timp ce alte persoane au afirmat că primesc chiar mai mult de 6 perechi.

Mai bine de jumătate dintre respondenți, 51%, au menționat că au un buget stabilit în prealabil pentru cadourile de Crăciun, iar 29% au afirmat că nu au o sumă de bani destinată acestor cumpărături, dar nu regretă indiferent de cât de mult ar cheltui.

CITEȘTE ȘI: 76% dintre oameni vor să facă fapte bune de Crăciun

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...