„Casa la Fix”, cu avans minim diminuat și dobândă redusă de la BancPost

15 sau au in vedere in perioada urmatoare constructia unui case.

Dobanda perceputa este de numai 2% la care se adauga ROBOR la 3 luni, oferind astfel o dobanda minima in piata si o alternativa avantajoasa la programul Prima Casa.

Valoarea finantata este de maximum 250.000 euro, echivalent lei, iar avansul minim solicitat incepe de la 15%. Clientii primesc pre-aprobare financiara in termen de 24 de ore, iar evaluarea imobilului este gratuita.

Prin oferta pentru investitii imobiliare “Casa la Fix” continuam sa ne sustinem clientii intr-un moment important al vietii lor, atunci cand aleg o casa noua.  Oferta Bancpost reprezinta o alternativa mai flexibila fata de programul Prima Casa, dar cu o dobanda la fel de redusa. In plus, pentru ca provocarile abia incep odata cu achizitia unei noi locuinte, prin oferta “Casa la Fix” clientii vor beneficia de o multitudine de facilitati care sa ii ajute sa isi administreze eficient bugetul familial., a declarat Ana Popescu, Director Executiv Credite Persoane Fizice Bancpost.

Oferta poate fi accesata pana la data de 31 August 2017 atat pentru achizitia sau constructia unei locuinte, cat si pentru refinantarea unui credit ipotecar. Creditul este adresat exclusiv clientilor care isi incaseaza sau aleg sa isi incaseze venitul in cont Bancpost.

In plus, produsul de creditare “Casa la Fix” vine cu o serie de alte beneficii atasate care ofera clientilor protectie suplimentara, prin asigurari de viata si de imobil, dar si cu facilitati de tranzactionare pentru o administrare eficienta a bugetului, precum cardul de credit cu oferte de rate fara dobanda, internet/mobile banking gratuit si o oferta avantajoasa de investitii si economisire.

- Publicitate -

Ultimele

Un nou retailer polonez intră pe piața românească. Wittchen deschide în Parklake

Retailerul polonez de articole premium din piele, Wittchen, va deschide primul magazin din România în centrul comercial ParkLake din...