Arena Bucătarilor Selgros și-a desemnat câștigătorii

Selgros Cash&Carry România a desemnat câştigătorii celei de-a şaptea ediţii Arena Bucătarilor. Marea Finală s-a desfășurat la Selgros Băneasa pe parcursul a două zile în care cei 16 concurenți și-au dovedit măiestria în a prepara un fel principal și un desert.

Câştigătorii Arena Bucătarilor Selgros 2015:

Locul 1 Chef Liviu Preda – Coresi Business Lunch Braşov

Locul 2 Chef Adrian Rusu – Hotel Black Tulip Dej

Locul 3 Chef George Crăciun – Rivo, Oradea

Odată cu premiul cel mare, Chef Liviu Preda a câștigat mult râvnitul loc în competiția internaţionalăLes Chefs en Or ce se va desfășura anul viitor, la Paris.

Juriul i-a evaluat pe cei 16 finalişti din Arenă în funcţie de creativitatea preparatelor, prezentarea în farfurie, respectarea practicilor de lucru, dar şi după gust şi aspect. Din juriu au făcut parte: Marc Galais, Pascal Griere, Claudio Costea, Henrik Sebok și Cezar Munteanu.

Partenerii competiției: Unilever Food Solutions, Fuchs, Peroni, Gran Cucina Hulala, Delaco, Linco, Crama Oprișor, Costa D’Oro, Arla, Dr. Oetker, Marathon Distribution Group, Nordic, Callebaut, Ariel, Mr. Proper, Cif, Fackelman și Kenwood.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...