Selgros deschide o platformă logistică pentru produse proaspete și congelate

Selgros Cash & Carry a deschis în Chiajna, pe Centura București, o platformă logistică de 10.000 mp, prin care își va aproviziona magazinele cu toate produsele care au nevoie de temperatură controlată la depozitare: legume, fructe, delicatese, lactate, mezeluri, pește, produse congelate.

Noul hub logistic al Selgros va îmbunătăți eficiența lanțului de aprovizionare și va asigura cele mai înalte standarde de calitate și prospețime ale produselor aflate la raft.

Totodată, Selgros va putea să își diversifice gama de produse disponibile în magazinele sale, prin listarea producătorilor care nu au propria rețea de distribuție națională.

Selgros a ales platforma de depozitare la temperatură controlată ACT Cold Storage, dezvoltată în perioada 2003-2019 de Mega Company.

Platforma are 50 de porți de încărcare, iar spațiile de depozitare au o înălțime de 12 metri, fără coloane de susținere la interior.

Toate spațiile de depozitare utilizează lichid de răcire ecologic și biodegradabil. Platforma recuperează căldura generată de echipamentele de răcire, pentru a încălzi substratul subteran.

Pentru această tranzacție, Selgros a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară JLL.

- publicitate -