Apartamentele din Aqua City vor fi vândute și promovate de RE/MAX și Marco Polo

Aqua City este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Aquacity Development pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren, situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces din Calea Giulești.

Aqua City va fi format din patru imobile cu un regim de înalțime S+P+7/10/11 etaje. Proiectul imobiliar va avea un centru SPA, o sală de fitness și kinetoterapie, un centru comercial, spatii comerciale cu diverse funcțiuni, rasteluri pentru biciclete, stații de încărcare pentru vehicule electrice, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis și mini-fotbal și un co-working space.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar Aqua City este la al doilea proiect de mare anvergură după Cartierul Solar, primul cartier rezidențial cu energie verde din Romania.

RE/MAX Action si Marco Polo vor colabora pentru comunicarea, vânzarea și integrarea în viața comunității din cartierele Giulești si Crângași a acestui proiect.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...