Animax deschide cel mai mare magazin al său

 

.
.

Animax va deschide mâine cel mai mare magazin al său din portofoliu. Compania ajunge la 43 de unitati si are in plan deschiderea altor cinci magazine noi pana la sfarsitul anului.

Amplasat pe str. Mihai Sebastian nr. 88, sector 5 în cadrul Vulcan Value Centre este cel de-al 12-lea petshop Animax din Bucureşti.

Desfăşurat pe o suprafaţă de 658 mp, Animax Vulcan oferă consumatorilor cea mai mare gamă de produse, servicii complete şi o experienţă plăcută la cumpărături, într-un spaţiu modern şi prietenos.

 

Magazinul cuprinde o zonă comercială dedicată vânzării de produse pentru animale şi diverse specii de animale vii, dar şi un cabinet veterinar, servicii medicale, farmacie şi un centru de cosmetică&spa.

 

Iubitorii de animale vor putea găsi în Animax Vulcan hrană, accesorii, produse de întreţinere şi articole de vestimentaţie pentru animale de companie. Special pentru consumatorii care-şi doresc produse naturale pentru animalele lor, Animax introduce un sector dedicat alimentelor Bio. În cadrul raionului BIO, iubitorii de animale pot găsi hrană naturală de cea mai bună calitate, certificată conform normelor internaţionale.

Într-un spaţiu special amenajat, căţeii şi pisicile beneficiază de servicii de toaletare, înfrumuseţare şi spa, oferite de specialiştii Centrului de Cosmetică&Spa. Micii clienţi pot veni în centru pentru tuns, spălat, curăţatul şi ajustatul unghiilor, parfumat, hidromasaj, relaxare sau recuperare.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...