A&M Capital Europe a achiziționat rețelele Animax și MaxiPet

A&M Capital Europe a achiziționat Pet Network, rețeaua omni-channel de produse și servicii pentru animale de companie, lider de piață pe acest segment.

Aceasta operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria.

Pet Network este prezentă în România prin brandurile Animax și MaxiPet.

Rețeaua a fost creată în 2018, după ce TRG a achiziționat și a fuzionat trei businessuri în domeniul produselor și serviciilor pentru animale de companie prezente în sud-estul Europei.

Cel mai vechi dintre brandurile grupului este Pet Centar, care și-a inaugurat primul magazin în Croația în 1999, iar apoi s-a extins în Serbia și România.

Celelalte două companii preluate de TRG în 2018 sunt Animax, care operează în România, fondată de Cristian Ludovic Pop, și Mr. Pet, care operează în Slovenia.

În ultimul an, Pet Network s-a extins și în Bulgaria, iar acum deține peste 150 de magazine în cinci țări, mai multe canale de comerț electronic și farmacii veterinare.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...