Animax ajunge la 30 de magazine proprii în București, 132 la nivel național

Animax, retailerul pet cu cea mai extinsă reţea de magazine din țară, a investit 150.000 euro în noi magazine la București și Timișoara. Astfel, compania ajunge la 132 de unități la nivel național.

Magazinul cu numarul 30 din București se deschide la 1 decembrie în centrul comercial Supernova Alexandriei, Șos. Alexandriei. Cu o suprafață de 156 mp, noua unitate este creată după un concept nou.

Totodată, Animax a dublat suprafața magazinul din Auchan Timișoara Nord, iar clienții beneficiază de reduceri de 15% la toate produsele între 1 și 3 decembrie.

Retailerul a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziție.

Operatorul brandurilor Animax și Maxi Pet, Pet Network International, a înregistrat o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro. Compania are peste 500 de angajați pe plan local.

CITEȘTE ȘI: Animax și Orsay vor deschide magazine în Veranda Mall Obor

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...