A demarat construcția primelor 480 de apartamente din Stellaris Residencias

Prima fază este segmentată în patru etape de derulare independente, construcția urmând a fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2024

Dezvoltatorul spaniol Hercesa demarat lucrările la proiectul imobiliar Stellaris Residencias, în cartierul Ghencea din București, lângă noul stadion Steaua.

Proiectul rezidențial Stellaris va cuprinde peste 4.500 de apartamente, iar prima fază va cuprinde 482 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, reprezentând o investiție de 59 milioane de euro.

În prima etapă a proiectului vor fi livrate 129 de apartamente într-un bloc de 11 etaje: 89 de apartamente cu 2 camere, 28 de apartamente cu 3 camere și 12 apartamente cu 4 camere.

Toate apartamentele vor avea terase generoase, încălzire prin pardoseală, centrală termică individuală, aer condiționat preinstalat în sufragerie și tâmplărie exterioară din PVC.

Apartamentele de 2 camere vor avea suprafețe totale utile începând de la 55,7 mp cu prețuri de la 86.700 euro+TVA, iar cele de 3 camere cu suprafețe totale utile începând cu 78,4mp și prețuri de la 127.500 euro+TVA.

Apartamentele de 4 camere vor avea suprafețe totale utile începând cu 107,85 mp și prețuri de lansare pornind de la 178.400 euro+TVA.

La finalizare, complexul va avea 627 locuri de parcare subterane, peste 1.800 mp de spații comerciale, loc de joacă pentru copii, teren exterior de baschet, grădiniță și școală cu clasele I-VIII.

Dezvoltatorul va investi în construcția a peste 2,7 km de strazi, din care primii 400 m sunt deja realizați: o șosea cu 2 benzi pe sens, între intersecția Str. Brașov cu Bd. Ghencea și magazinul Dedeman.

Stellaris Residencias este amplasat pe un teren de 13 hectare, care începe de la Stadionul Steaua, continuă prin spatele complexului Tamilia și se termină în Intrarea Pepinierei.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Global Vision va asigura servicii de property management pentru H Pipera Lake

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...