Taco Bell a deschis 13 restaurante în patru ani de prezență în România

Primul restaurant Taco Bell din România a fost inaugurat în 2017, în cadrul Băneasa Shopping City București.

Lansarea a marcat și intrarea brandului american în Europa Centrală și de Est, fiind primul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri în regiune.

Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” din lume, care oferă produse de inspirație mexicană.

Compania a deschis până în prezent 13 restaurante în 9 orașe: 4 în București, 2 în Brașov și câte unul în Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța, Bacău și Iași.

În 5 restaurante există kioskuri digitale care facilitează procesul de comandă, fluidizând traficul din locații.

De-a lungul timpului, peste 8 milioane de clienți au pășit pragul restaurantelor pentru a savura produsele Taco Bell.

Taco este cel mai iubit produs al grupului pe plan local, cu peste 2 milioane de bucăți vândute în cei 4 ani de existență pe piața locală.

- Publicitate -

Vinerea Mare, ziua cu cele mai multe comenzi înregistrate pe Glovo

Anul trecut, în Vinerea Mare s-a înregistrat cel mai ridicat volum de comenzi prin platforma Glovo din cele trei...

Cum arată centrul de fulfillment operat de Helpship în CTPark Oradea

Helpship operează un centru logistic de 20.000 mp și spații de birouri de 1.200 mp, situate în CTPark Oradea,...