All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 21 noiembrie | 2020

Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner

Începând cu luna iulie 2020, Zitec a devenit Google Cloud Premier Partner, cel mai înalt nivel destinat partenerilor care au demonstrat agilitate și performanță în implementarea soluțiilor Google Cloud.

Titlul de Google Cloud Premier Partner completează parteneriatul început în anul 2018, perioadă în care Zitec a demonstrat capacitatea de a folosi produsele Google Cloud pentru a dezvolta soluții inovatoare și noi oportunități pentru clienții săi, în cloud.

Printre clienții Zitec care utilizează soluții și servicii Google Cloud se numără:

  • Adore Me, o companie digital first, producător și retailer online american de lenjerie și produse vestimentare pentru femei,
  • Vivre, cel mai mare magazin online pentru mobilă, textile și decorațiuni din Europa Centrală și de Est, prezent în 9 țări,
  • Instant Factoring, primul fintech românesc de factoring online.

Din echipa Zitec fac parte 20 de specialiști certificați Google Cloud în arii diverse precum Cloud Architecture, Data Engineering și Network Engineering, cu experiență demonstrată în implementarea soluțiilor Google Cloud în toate industriile și în medii de business diverse.

- PUBLICITATE -

Cele două titluri se alătură seriei de parteneriate strategice din ecosistemul Zitec, împreună cu Microsoft, Amazon Web Services, Adobe/Magento, platforma de soluții e-commerce în cloud VTEX și UiPath.

Zitec are o experiență de 17 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți  din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 650 proiecte în 20 țări de pe patru continente.

- PUBLICITATE -