Wiener Privatklinik Austria a deschis o reprezentanță la Timișoara

Wiener Privatklinik a inaugurat recent o reprezentanță oficială în Timișoara, a doua din România după reprezentanța din București, lansată în 2016.

Aici, pacienții pot afla informații de interes despre soluțiile medicale de ultimă generație disponibile în cadrul WPK, direct de la reprezentanții spitalului, și beneficiază de suport în accesarea serviciilor medicale, fie consultații, a doua opinie medicală (second opinion) de la medici reputați austrieci, analize sau tratamente de specialitate.

WPK Timișoara se află pe str. Arieș, nr.3, în zona spitalului județean Timișoara.

Reprezentanta locală din Timișoara, Nicoleta Burnette, asigură pacienților ce doresc să se trateze la Viena asistență completă de la primul contact cu spitalul, până la externare: traducerea și trimiterea dosarului medical, estimarea costurilor de diagnosticare şi tratament, consiliere în ceea ce priveşte spitalizarea şi alegerea medicului potrivit, menținerea legăturii cu medicii și asigurarea serviciilor de traducere în spital.

În luna februarie a acestui an, experți oncologi de la Wiener Privatklinik au participat, la Timișoara, la a doua ediţie a evenimentului medical „Oncohelp Winter School – Imunoterapia Cancerului”, unde au vorbit despre cele mai recente descoperiri în tratamentul ultra-specializat al afecțiunilor oncologice.

890 de pacienți români s-au tratat anul trecut la WPK

În 2018, 890 de pacienți români s-au tratat la WPK, în creștere cu 40% față de anul anterior, pacienții români reprezentând 30% din totalul pacienților internaționali ai spitalului. Serviciile medicale accesate cu precădere de români au fost cele de oncologie, traumatologie si medicina sportivă, diagnostic de tip PET CT, medicină nucleară precum si consultații de tip second opinion. Alte tratamente solicitate au fost cele de ortopedie, cardiologie și chirurgie cardiovasculară.  

Wiener Privatklinik oferă servicii de diagnostic și tratament în peste 30 de specialități medicale și deține nouă centre medicale de competență, în: oncologie, medicină sportivă și traumatologie, medicină cardiovasculară, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generală, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie și hepatologie, radiologie intervențională și microterapie.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...