Aquaparkul Amazonia Timișoara se dezvoltă cu finanțarea Garanti BBVA

Garanti BBVA a acordat o finanțare în valoare de 5,9 milioane euro pentru a susține dezvoltarea aquaparkului Amazonia Timișoara, care va deveni cel mai mare complex de acest gen din partea de vest a țării.

Deschiderea oficială a aquaparkului Amazonia a avut loc finalul lunii martie. Lucrările de construcție au durat 21 de luni și au presupus o amplă reconstrucție urbană.

Cu peste 1.700 metri pătrați de piscine, Amazonia Timișoara vine cu patru topogane interioare, cascadă, râuri lente și râuri rapide, bazine pentru copii cu loc de joacă, mai multe bazine cu apă termala, 2 baruri și un restaurant.

În cadrul complexului funcționează și o clinică de sănătate, specializată în proceduri medicale, fizioterapie, kinetoterapie si hidrokinetoterapie. De asemenea, oaspeții pot beneficia de cazare în cadrul hotelului din complex.

Pe lângă finanțarea acordată de Garanti BBVA, în parc s-au realizat investiții adiționale în valoare de 14 milioane de euro, din care 42% au fost finanțate prin fonduri europene.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Wiener Privatklinik Austria a deschis o reprezentanță la Timișoara

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...