Veranda Mall modernizează și străzile din jurul Pieței Obor

Dezvoltatorul centrului comercial Veranda va investi circa două milioane de euro în lărgirea străzii Ziduri Moși, lărgirea trotuarului pe ambele părți, mutarea și modernizarea stației de tramvai 36. 

„Construim drumuri noi pentru a oferi celor peste 430.000 de locuitori din zona Obor o experiență modernă de shopping și petrecere a timpului liber. Accesul ușor va defini Veranda. La mai puțin de 5 minute de mers pe jos sunt cele 16 linii de transport în comun și stația de metrou Obor, aflată la o distanță de doar 400 de metri. Construim și 1.200 de locuri de parcare, de care vizitatorii zonei comerciale Obor vor beneficia, contribuind astfel la descongestionarea traficului dintr-o zonă supra-aglomerată în prezent. În plus, impactul asupra locuitorilor din apropiere va fi unul redus pe întreaga perioadă a lucrărilor, întrucât circulația de pe strada Ziduri Moși nu va fi întreruptă”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...