Utilizatorii Sodexo Turist Pass pot face rezervări prin Booking

Trending

Sodexo a semnat un parteneriat cu platforma Booking.com pentru a permite utilizatorilor de vouchere și carduri Turist Pass să își rezerve vacanțele în România folosind platforma digitală.

Parteneriatul promovează rețeaua de peste 6.000 de afiliați Sodexo.

Beneficiarii tichetelor de vacanță Sodexo pot rezerva sejururi în destinațiile preferate din România accesând booking.com/SodexoRomania.

Toate locatiile care permit plata cu cardul Turist Pass sunt semnalizate în platformă, pentru a facilita alegerile consumatorilor. Plata se face la locație, fie prin intermediul voucherelor sau cardului Turist Pass, fie prin instrumente de plată mobile ca Sodexo Pay sau Apple Pay.

Booking.com are în România o rețea de 20.000 de hoteluri și pensiuni, dintre care peste 6.000 de unități fac parte din rețeaua de afiliați Sodexo.

Cum funcționează voucherele de vacanță Turist Pass

Voucherele de vacanță Turist Pass sunt beneficii similare tichetelor de masă, cu ajutorul cărora angajații pot achiziționa servicii turistice oriunde în România.

Pachetul turistic poate conține pe lângă cazare și alte servicii precum: masă, transport, agrement, etc.

Cardul Turist Pass nu impune limite valorice la utilizare și permite realizarea de plăți sigure, contactless.

Valabilitatea voucherelor de vacanță acordate în perioada martie 2019 – decembrie 2019 a fost prelungită prin lege, acestea putând fi utilizate până pe data de 31 mai 2021.

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești