Manuel Fernandez Amezaga va fi noul CEO Sodexo România

Sodexo România anunță numirea lui Manuel Fernandez Amezaga în funcția de CEO, începând cu data de 1 noiembrie 2020. El îl va înlocui pe Sven Marinus.

Manuel Fernandez Amezaga este un lider cu peste 20 de ani de experiență internațională, specializat în domeniul tehnologiilor pentru efectuarea plăților.

El s-a alăturat Sodexo în anul 2010 și a ocupat poziții de conducere în Spania și Filipine, lucrând cu parteneri din sectorul privat și guvernamental.

În perioada mandatului din Filipine, a condus compania în procesul de digitalizare, implementând numeroase soluții fintech. Sven Marinus a fost numit CEO Sodexo Belgia și Luxemburg.

În ultimii trei ani, Sodexo România a trecut printr-un proces de digitalizare și transformare a serviciilor și activităților. Compania oferă acum clienților cele mai avansate soluții tehnologice în utilizarea tichetelor: plăți online, mobil – Android (compania a dezvoltat o soluție proprie de plată, Sodexo Pay) și platforma iOS (Apple Pay) – și servicii integrate pe platforme de livrare.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...