TEDi face angajări pentru un magazin nou la Pașcani, județul Iași

Retailerul german TEDi va deschide un magazin și la Pașcani, județul Iași, unitate pentru care are mai multe poziții deschise.

Astfel, pentru TEDi Pașcani se caută Șef de Magazin, Adjunct Șef Magazin și Lucrător Comercial (full-time sau part-time).

Șeful de Magazin trebuie să fie absolvent de studii superioare, să aibă experiență în domeniul comerțului/vânzărilor și să aibă abilități de comunicare.

Adjunctul șefului de magazin trebuie să îndeplinească aceleași cerințe ca superiorul său, cu excepția faptului că trebuie să fie absolvent cel puțin de studii medii (liceu).

Lucrătorii comerciali trebuie să aibă studii medii finalizate, să arate amabilitate față de clienți, abilități de comunicare, iar experiența în domeniul comerțului/vânzărilor reprezintă un avantaj.

TEDi a deschis primul magazin din România ieri, 17 martie, în Shopping Park Baia Mare, Bulevardul Unirii, nr. 21. De asemenea, pregătește magazine și în noile centre comerciale FunShop Park din Timișoara, Vaslui, Turda și la Brașov.

TEDi este activ pe segmentul non-food și comercializează produse pentru casă, veselă, mici decoraţiuni până la papetărie şi alte articole.

La nivelul municipiului Pașcani nemții vor concura cu Pepco, care are două magazine deschise în oraș și cu Kik.

CITEȘTE ȘI: Galerie comercială lângă Kaufland Pașcani

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...