Symmetrica investește 7 milioane de euro într-o fabrică la Ovidiu, jud. Constanța

Symmetrica a lansat o nouă unitate de producție în orașul Ovidiu, județul Constanța după investiții de 7 milioane de euro.

Construită pe un teren de 50.000 mp, noua hală de producție Symmetrica Ovidiu dispune de o suprafață de 3.500 mp, aici urmând să fie fabricate pavaje, borduri, elemente de grădină, zidărie, ș.a.

Fabrica din Ovidiu va produce lunar peste 100.000 de unități, compania ajungând astfel la o capacitate de producție totală de 4.000 de metri liniari / pătrați zilnic.

35 de angajați vor activa în noua unitate de producție, iar procesul tehnologic poate fi coordonat de 5-6 persoane pe schimb, fabrica fiind automatizată.

Symmetrica ajunge la nouă unități de producție în România, celelalte opt fabrici fiind amplasate în județele Suceava, Iași, Ilfov, Brașov, Bistrița Năsăud, Vrancea și Arad.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Boreal Plus, un nou proiect rezidențial dezvoltat de Impact la Constanța

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....