Supernova Pitești are o zonă de food court în suprafață de peste 1.000 metri pătrați

O zonă de food court și locul de joacă modernizat au fost inaugurate în interiorul centrului comercial Supernova Pitești începând cu 29 noiembrie 2022, parte dintr-o investiție totală în modernizare estimată la 20 milioane de euro.

Zona de food court are peste 1.000 de metri pătrați și capacitatea de a deservi 170 de clienți în interior și încă aproape 100 de clienți în exterior. Primii trei chiriași sunt Spartan, Uncle John și Cofetăria Dolcesco, urmând ca și alții să se alăture în 2023.

Ca urmare a investițiilor în modernizarea centrului comercial Supernova Pitești, numărul de clienți și nivelul vânzărilor din ultimele opt luni au depășit cifrele raportate pentru 2019, anul de referință de până în prezent.

Pe lângă lucrările la fațadă, au fost relocate și renovate și unele dintre magazinele aflate în portofoliul centrului. În plus, din luna aprilie, în Supernova Pitești au deschis spații retailerii Decimas și Lensa.

Până la sfârșitul lui 2023, toate cele șase centre comerciale pe care Supernova le-a achiziționat, la sfârșitul anului trecut, în București, Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin vor avea spații renovate și modernizate, în urma unei investiții totale de până la 40 milioane de euro.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...