Supernova achiziționează șase centre comerciale Cora din România

Trending

După ce a intrat anul trecut pe piață românească prin preluarea Jupiter City Pitești, austriecii de la Supernova achiziționează șase centre comerciale Cora din România.

Centrele Cora Alexandriei, Lujerului, Pantelimon București, Cora Bacău, Cora Brătianu (Constanța) și Cora Drobeta Turnu Severin au o suprafață totală de 140.000 mp.

Acestea își vor schimba denumirea în Supernova, în timp ce Cora rămâne chiriașul principal pe zona alimentară. Compania vrea să mențină în portofoliul său centrele și să le modernizeze în următorii ani.

Tranzacția nu are niciun impact asupra operațiunilor comerciale desfășurate de Cora, care vor continua ca și până acum, pe partea de hipermarket. Toate cele 10 magazine Cora din România vor fi în continuare administrate de România Hypermarche, o filială Louis Delhaize.

Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților imobiliare comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România. Pe lângă acestea, grupul este activ și în Germania, Slovacia, Serbia și are un portofoliu de 77 proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde euro.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești