All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 26 mai | 2020

Societe Generale EBS ajunge la 19.500 mp de spații de birouri în West Gate

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Parcul de afaceri West Gate semnează cea de a șaptea extindere consecutivă a contractului de închiriere de spații de birouri cu Societe Generale European Business Services (după cea anunțată în februarie 2018).

Suprafața închiriată de companie se mărește, astfel, cu 2.600 mp și ajunge la un total de 19.500 mp, printr-un contract valabil până în anul 2025.  

„Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România și astfel ne extindem birourile din West Gate cu încă 2.600 mp. În prezent, în birourile noastre lucrează în jur de 2.000 angajați, iar extinderea ne va permite să creștem numărul pe viitor. Calitatea serviciilor oferite și buna colaborare, în ceea ce privește nevoia noastră de dezvoltarea continuă, au condus la consolidarea pe termen lung a parteneriatului cu West Gate”, a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

- Publicitate -

Contractul între Genesis Property și Societe Generale European Business Services (SG EBS) pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul lunii mai 2019.

- Publicitate -

ULTIMELE

Bucureşti, cea mai dinamică piaţă logistică din regiune în ultimii 5 ani

Stocul spaţiilor industriale și logistice din București s-a dublat în intervalul 2015 – 2020, capitala României fiind cea mai dinamică piață din...