SeedBlink lansează piața secundară unde investitorii pot tranzacționa activele deținute

O parte din investitori au înregistrat primele exit-uri cu un randament de până la 4.75x

Această primă versiune de piață secundară conține instrumentele și infrastructura care permit investitorilor să cumpere și să vândă activele deținute, prin intermediul platformei, în momentul unei runde noi de finanțare.

Urmează ca până la finalul anului curent aceste funcționalități să se extindă și în afara rundelor noi, oferindu-le investitorilor posibilitatea să tranzacționeze activele tuturor companiilor din portofoliu.

Câteva iterații au fost deja testate și folosite de acționari în cadrul unor companii precum Cyscale și KFactory, cu un randament al investițiilor între 2.5 și 4.75x.

Cea mai mare sumă totală investită într-un portofoliu prin intermediul platformei: aproximativ 450.000 euro

Lansată la începutul anului 2020, platforma SeedBlink a facilitat aproape 3.000 de investiții în peste 60 de start-upuri tech europene. Valoarea medie a portofoliului este de 20.000 de euro, iar valoarea maximă totală investită de un singur investitor este de aproape jumătate de milion de euro.

În jur de 25% din investitorii activi au un portofoliu cu peste cinci companii, cel mai diversificat având 30 de companii.

CITEȘTE ȘI: Radu Georgescu devine partener și membru al boardului SeedBlink

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...