S-a pus piatra de temelie la AFI Palace Ploiesti

.

AFI Europe Romania a așezat piatra de temelie pentru construcția noului centru comercial AFI Palace Ploiesti cu o suprafață închiriabilă totală de 29.000 mp, singurul mall ce va fi dezvoltat în centrul orașului Ploiești, unul dintre cele mai dinamice orașe din România.

 

Începând cu 1 octombrie 2013, AFI Palace Ploiesti va asigura 29.000 metri pătrați spațiu de retail cu un design modern și atrăgător, distribuiți pe două etaje și aproape 1.000 de locuri de parcare. Primul etaj va fi ancorat de magazine aparținând celor mai mari jucători internaționali din industria modei, prezenți și în România.

Printre primii chiriași ai mall-ului se numără branduri importante de retail precum Flanco (1.200 mp), H&M (1.600 mp), Reserved (500 mp), New Look (500 mp), Aldo, Collin’s, Motivi, Jolidon, Optinova, Bigotti, Musette, Splend’or, B&B, Arsis Vodafone, Sensiblu, Samsonite, Maxbet, McDonalds, Pizza Dominium și mulți alții.

AFI Palace Ploiesti va fi ancorat de un hipermarket Cora – unul dintre cele mai mari lanțuri de retail din România, cu o suprafață totală de 13.000 metri pătrați.

“Suntem bucuroși să anunțăm demararea oficială a construcției AFI Palace Ploiesti, un proiect în care avem încredere că va deveni în scurt timp mall-ul de referință pentru locuitorii orașului Ploiești, un spațiu destinat distracției și cumpărăturilor. Așteptările noastre au fost întărite de numărul mare al retailerilor de top care au fost alături de noi încă de la început. Ca o consecință a acestui fapt suprafața pre închiriată a ajuns în prezent la 18.000 mp, iar datorită cererilor numeroase din partea retailerilor am decis extinderea suprafeței comerciale a mall-ului până la 29.000 mp”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Acesta a adăugat că cea mai mare îngrijorare a retailerilor din ziua de astăzi este garanția că un proiect va fi dezvoltat și livrat conform termenelor stabilite.

„Retailerii așteaptă demararea construcției și desemnarea antreprenorului general în cazul oricărui proiect nou, iar AFI Europe le-a confirmat până în prezent așteptările. Pe o piață imobiliară la fel de zbuciumată cum este astăzi cea europeană, demararea construcției unui nou centru comercial este realmente un eveniment unic. Prin dezvoltarea mall-urilor din Ploiești și Bucurestii Noi, dar și a primei clădiri de birouri din zona Cotroceni, AFI Europe se numără printre puținii dezvoltatori cu proiecte noi pe piață în perioada 2013-2014”, a concluzionat David Hay.

 

Situat în centrul orașului Ploiești, de-a lungul drumului principal de acces dinspre Nord-Est, AFI Palace Ploiesti va fi un mall dedicat deopotrivă modei și distracției din dorința de a oferi vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Orașul Ploiești este cotat ca fiind al doilea oraș din Sudul României după București, fiind un important centru administrativ, cultural și comercial.

AFI Palace Ploiesti este al doilea proiect aflat în curs de dezvoltare anul acesta anul acesta de către AFI Europe Romania, alături de prima clădire de birouri clasa “A” din cadrul proiectului “AFI Business Park Cotroceni” din București ce va fi inaugurată în august 2012. Strategia de investiții a companiei demonstrează încrederea dezvoltatorului AFI Europe în potențialul pieței românești.

 

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...