70% din mallul AFI Palace Ploiesti este inchiriat inainte de inceperea constructiei

.

AFI Europe Romania a semnat contracte pentru închirierea a circa 70% din suprafața totală a centrului comercial AFI Palace Ploiesti cu aproape un an și jumătate înainte de inaugurare, printre primii chiriași numărându-se branduri importante din retailul local și internațional precum Cora, Flanco, H&M, Reserved, New Look, Arsis Vodafone, Sensiblu, Samsonite, Maxbet, Musette, Splendor, McDonalds și Pizza Dominium.

 AFI Europe a reușit să atragă parteneri importanți în dezvoltarea noului proiect și să închirieze aproape 70% din suprafața comercială disponibilă cu un an și jumătate înainte de marea deschidere, demonstrând astfel încrederea și respectul pe care dezvoltatorul l-a câștigat pe piața locală prin livrarea unor proiecte de succes.

AFI Palace Ploiesti va fi ancorat de un hipermarket Cora – unul dintre cele mai mari lanțuri de retail din România, cu o suprafață totală de 13.000 metri pătrați.

Printre brandurile cunoscute de modă ce vor fi prezente în AFI Palace Ploiesti se numără și renumitul retailer suedez H&M care va deschide un magazin cu o suprafață de 1.600 metri pătrați distribuiți pe două nivele, respectiv parterul și primul etaj al mall-ului. H&M continuă astfel colaborarea de success începută cu dezvoltatorul AFI Europe în urmă cu un an prin inaugurarea primei unități de pe piața locală în AFI Palace Cotroceni din București.

Magazinul Flanco va fi situat la parterul mall-ului și va avea o suprafață de 1.200 metri pătrați, în timp ce Reserved și New Look vor deschide câte un magazin de circa 500 metri pătrați fiecare la primul etaj al mall-ului. AFI Palace Ploiesti va fi dedicat deopotrivă modei și distracției din dorința de a oferi vizitatorilor o experiență unică de cumpărături.

McDonald’s, cea mai importantă rețea de restaurante tip fast-food din România este primul dintre restaurantele partenere care au semnat deschiderea celei de-a treia unități ce va fi situată în Ploiești în AFI Palace Ploiești.

“Deși avem o listă mare de așteptare în ceea ce privește potențialii chiriași, prioritatea noastră este de a construi mix-ul potrivit pentru noul mall ce va fi dezvoltat în centrul orașului Ploiești. Suntem în negocieri avansate cu mulți alți retaileri locali și internaționali și estimăm că vom atinge o rată de închiriere de 75%, până la finele lunii aprilie”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

AFI Palace Ploiesti este primul și singurul mall ce urmează să fie dezvoltat la standarde moderne în Ploiești – unul dintre cele mai dinamice și stabile orașe din România. Proiectul va include o suprafață totală închiriabilă de 28.000 metri pătrați distribuită pe două etaje și aproape 1.000 de locuri de parcare. Primul etaj va fi ancorat de magazine aparținând celor mai mari jucători internaționali din industria modei, prezenți și în România. Data de livrare a AFI Palace Ploiesti este estimată pentru a doua jumătate a anului 2013, construcția urmând să fie demarată în următoarele zile.

Orașul Ploiești este cotat ca fiind al doilea oraș din Sudul României după București, fiind un important centru administrativ, cultural și comercial. AFI Palace Ploiesti va fi situat în centrul orașului, de-a lungul drumului principal de acces dinspre Nord-Est, o poziționare avantajoasă ce va transforma mall-ul în principala destinație comercială din interiorul orașului.

AFI Palace Ploiesti este primul proiect demarat de AFI Europe Romania anul acesta, la scurt timp după începerea construcției primei clădiri de birouri “de clasă A” din cadrul proiectului “AFI Business Park Cotroceni” din București, anul trecut, clădire ce va fi inaugurată în 2012. Strategia de investiții a companiei demonstrează dedicarea și încrederea dezvoltatorului AFI Europe în potențialul pieței românești.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...