S-a deschis Family Market Bucium, după o investiție de 24 milioane euro

Complexul are o suprafață de 5.500 mp, unde funcționează 26 de magazine care au creat peste 180 noi locuri de muncă

IULIUS a inaugurat cel de-al doilea proiect Family Market, în cartierul ieșean Bucium. Proiectul de retail de proximitate are ca ancoră un McDonald’s Drive Thru și un supermarket Auchan.

Supermarketul Auchan are peste 2.000 mp, în care clienții găsesc mai bine de 11.000 de articole la raft. În oferta magazinului se regăsesc atât produse proprii, marca Auchan, branduri românești şi internaţionale, alimentare și non-alimentare, precum și o selecție de locale.

În Family Market Bucium sunt deschise și unități Sinsay, Dr. Max, Prisaca Bârnova, Atipic Barbershop, Autopit, Animax, Schimbu` 3, Pro Tel, Family Balloons, Silca (multiplicare chei), Inmedio, Flower Boutique, CEC Bank, curățătoria Omniclean.

Pe zona de food sunt prezente La Bottega, La Ciambella, Kosarom, Spartan, Fusion To Go (sushi), iar pe partea de dulciuri, patiserie și cafea: Dolciano, Dulcinella, Teo’s Café.

Complexul dispune și de 151 spații de parcare, spații pentru biciclete și stații de încărcare pentru vehicule electrice.

CITEȘTE ȘI: Ansamblul rezidențial Royal Town Iași va avea trei blocuri noi

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...