Ansamblul rezidențial Royal Town Iași va avea trei blocuri noi

  • Royal Town Iași a primit autorizația de construcție pentru încă trei blocuri.
  • Ansamblul va ajunge la un total de 7 blocuri până la finalul anului 2021 și la peste 1.000 apartamente.

Ansamblul rezidențial Royal Town Iași continuă extinderea și a început construcția a încă trei blocuri, fiecare cu câte 11 niveluri. Acestea vor fi predate la finalul anului 2021. Î

n paralel, complexul are în desfășurare lucrările pentru cel de-al patrulea bloc, care va fi predat la finele anului 2020 și va avea 220 apartamente dispuse pe 10 etaje.

Primele 3 blocuri din incinta ansamblului sunt deja finalizate și date în folosință.

Obiectivul final al proiectului este de a ajunge la un număr de peste 2.000 de imobile.

Cât costă un apartament

Apartamentele din ansamblul rezidențial Royal Town au 1, 2 sau 3 camere, însă, la cerere, pot fi realizate și apartamente cu 4 camere. Prețul pentru un apartament începe de la 1.050 euro pentru metrul pătrat util, dar variază în funcție de modalitatea de plată aleasă de client, suprafață și termen de finalizare.

Suprafața unui apartament variază între 43 și 150 de metri pătrați, în varianta atât decomandată, cât și open space, cu 12 tipuri de compartimentări diferite.

Cum arată Royal Town Iași

Royal Town, situat în zona Copou, cuprinde în prezent peste 500 de apartamente în blocuri de 6, 10 și 11 etaje și este întins pe o suprafață de 20.000 mp.

În cadrul complexului funcționează parcări subterane multiparking, un parc privat, grădiniță, afterschool, supermarket, spații de joacă, o sală de sport, salone de înfrumusețare, o clinică medicală și se găsesc mai multe terenuri de sport.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...