ROCA Industry raportează afaceri cumulate de 289,5 milioane lei în primele șase luni

În primele 6 luni ale anului 2023, companiile din cadrul holdingului ROCA Industry au înregistrat o cifră de afaceri cumulată de 289,5 milioane lei, în creștere cu 5,7% față de perioada similară din 2022.

Evoluții importante au înregistrat Evolor, producătorul de vopsele și lacuri, recent relansat, care a înregistrat creșteri ale vânzărilor de 21% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Și Electroplast, companie producătoare de cabluri electrice, intrată recent în portofoliul holdingului, raportează un avans de 11% în volumul vânzărilor din primul semestru.

ROCA Industry a preluat recent companiile Electroplast și Iranga Technologijos, din Lituania, prin intermediul companiei BICO Industries, deținută direct.

În plus, holdingul este în discuții avansate și pentru achiziția companiei Workshop Doors, unul dintre jucătorii – cheie de pe piața ușilor de interior din țară.

Holdingul își extinde și activitățile de export, companiile sale accesând în 2023 noi piețe externe pentru comercializarea materialelor de construcții, în țări precum Marea Britanie, Elveția, Moldova, Israel și altele.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Depozitele clienților Raiffeisen Bank au crescut cu 21% anul trecut

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...