RepsMate pregătește o rundă de finanțare de peste 350.000 euro

RepsMate se pregătește pentru o nouă rundă de finanțare care va depăși 350.000 euro. Investiția va fi folosită pentru extinderea în încă două țări, ajustări ale produsului și achiziția de noi clienți.

RepsMate îmbunătățește calitatea conversațiilor dintre clienți și companii cu o soluție bazată pe inteligența artificială, care combină recunoașterea limbajului, deep learning, recunoașterea emoțiilor.

Soluția poate fi accesată atât în cloud, cu respectarea tuturor prevederilor GDPR, dar și on-premise.

În spatele soluției RepsMate există mai multe module, cum sunt cele de recunoaștere a vorbirii, de învățare, de eliminare a zgomotelor, de separare a vorbitorilor, de analiză a emoțiilor.

Venituri de până la 100.000 euro în acest an

În acest moment, echipa a ajuns la patru membri full time și trei part-time și face instalările la primele două call-centre devenite client.

Sunt în etape finale proiecte pentru alte opt call-centre din industrii cum sunt telecomunicații, banking, retail și sănătate.

Compania estimează venituri de până la 100.000 euro până la sfârșitul anului 2021 și o creștere a acestora de 5 până la de 10 ori în 2022.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...