Pull&Bear, Stradivarius și Bershka au deschis în Brăila Mall

Unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din lume, INDITEX, a deschis magazine Pull&Bear, Stradivarius și Bershka în Brăila Mall.

 Cele trei branduri vor ocupa o suprafață de peste 2.000 m2.

În ultimele luni, o serie de alte branduri, printre care se numără și Profihairshop, Coccodrillo sau Sensiblu, și-au inaugurat propriile spații în Brăila Mall. Cel mai recent, LC Waikiki și-a deschis porțile pentru vizitatorii celui mai mare centru comercial din regiune. Structura mixtă de chiriași a acestuia include și alte nume mari precum H&M, Deichmann, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Hervis sau Benvenuti.

Parte din procesul de modernizare și reconfigurare, și unele magazine deja existente, precum Otter sau Various Brands, au decis să pregătească pentru vizitatori noi concepte, care să le ofere acestora o experiență de shopping la un alt nivel.

„Shopping City Brăila are o importanță strategică în portofoliul NEPI și ne-am propus ca în acest an să venim în întâmpinarea publicului cu o ofertă de cumpărături inegalabilă la nivel local. Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celor 3 noi magazine INDITEX, foarte apreciate la nivel international, de care se pot bucura acum toți brăilenii.” a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI.

Modernizarea Brăila Mall a început cu recondiționarea galeriei Carrefour şi a continuat cu extinderea zonei de restaurante şi divertisment. Atracțiilor binecunoscute – cinematograful multiplex Cinema City, patinoarul, pistele de bowling și cazinoul – li s-a adăugat o zonă extinsă de food court, care include brandurile KFC, Salad Box, Spartan, Pomodoro, Quasi Pronti, Passage, cofetaria Blanche și cafeneaua Segafredo, o ofertă generoasă pentru petrecerea timpului liber.

La finalizarea lucrărilor de extindere și modernizare Brăila Mall, programată pentru sfârșitul acestui an, centrul comercial va avea o suprafață totală de 56.907 mp închiriabili.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...