Medima Health deschide o clinică de imagistică medicală în Brăila

Rețeaua de clinici de imagistică medicală și radiologie Medima Health a deschis o locație în Brăila, printr-o investiție de 1,5  milioane euro.

Situată pe strada Danubiului, nr. 21, clinica Medima Brăila oferă pe plan local servicii de imagistică CT și RMN realizate cu aparatură ultraperformantă. Odată cu această lansare, rețeaua Medima Health ajunge la 8 clinici la nivel național. 

Pacienții brăileni beneficiază, în clinica Medima, de aportul diagnostic al unor echipamente de imagistică medicală de ultimă generație la nivel mondial. Echipa medicală este formată din medici radiologi de elită, cu supraspecializări în domeniu, condusă de Conf. Univ. Dr. Nicolae Sârbu.

Un studiu recent evidențiază un decalaj semnificativ între România și țările din Europa de Vest în ceea ce privește utilizarea serviciilor de imagistică medicală.

România se află pe ultimul loc în grupul analizat, cu un număr mediu anual de 38 examinări la 1000 de locuitori, de 5,4 ori mai mic comparativ cu media UE de 204 examinări medii anuale la 1000 locuitori.

CITEȘTE ȘI: Medima Health deschis primele clinici din București

- publicitate -