Proprietarul Allview a lansat un SUV full electric, Skywell ET5

Visual Fan SA, deținătoarea brandului Allview, a lansat astăzi primul model propriu de mașină full electric, Skywell ET5.

Demararea acestei noi linii de business se va realiza prin deschiderea unei companii ce va avea ca obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice, Visual EV S.R.L.

Primul model de mașină electrică al companiei, SUV-ul Skywell ET5 are o autonomie de 400 km mixt (WLTP) și dispune de un sistem automat de asistență la conducere.

Modelul Skywell ET5 este comercializat în acest moment prin intermediul primului dealer al companiei Visual Fan, Brady Auto Center din București.

Skywell ET5 este disponibilă în două variante Premium și Luxury, iar clienții au la dispoziție opțiuni de personalizare a culorii caroseriei și a designului interior.

Prețul de comercializare pornește de la 39.980 euro (prețul include TVA și este disponibil prin Programul Rabla) sau în leasing de la 499 euro/lună.

În funcție de opțiunile de personalizare alese de către clienți, termenul de livrare este de minim 75 zile.

Clienții își pot rezerva modelul dorit începând de astăzi, iar toate rezervările confirmate până la data de 31 decembrie se vor livra în luna martie 2022.  

- publicitate -