Prima fază din Atria Urban Resort e aproape gata. Jumătate din apartamente vândute

Atria Urban Resort oferă în premieră opțiuni gratuite de design interior, create de arhitecți renumiți, pentru locuitorii complexului Atria.

Dezvoltatorul a semnat un parteneriat cu arhitecții și designerii de interior, Omid Ghannadi și Alina Vîlcu în spiritul ansamblului, unui altfel de ‘acasa’. Omid Ghannadi a creat un prim concept pentru un apartament cu trei camere, plecând de la stilul scandinav.

„Dacă în oraș stilurile sunt amestecate fără noimă, vreau ca atunci când ajungi acasă să simți că evadezi, să ai un interior aerisit, care să îți dea acel plus de energie de care ai nevoie pentru a trăi frumos”, spune Omid, adăugând: Designul scandinav este atât de apreciat și de cerut deoarece elimină gustul personal și ridică decența. Designul simplu din obiecte este de o frumusețe ce nu poate fi contestată. Deși poate fi văzut ca puțin impersonal, marele avantaj este că oferă simplitate și confort oricui.”

Bugetul pentru implementarea conceptului propus de Omid este de 13% din valoarea apartamentului, incluzând aici mobila, aparatele electrocasnice și electronice și decorațiuni.

Clienții Atria Urban Resort vor beneficia în mod gratuit de concept și pot primi lista cu obiectele de mobilier și furnizorii de unde pot fi achiziționate astfel încât să poată implementa cu ușurință proiectul de amenajare a noii locuințe. În total, dezvoltatorul va oferi concepte pentru amenajarea a șase tipuri de apartamente (trei de două camere și trei de trei camere.  

Lucrările la prima fază din Atria Urban Resort decurg conform planului, apartamentele din primul bloc urmând să fie livrate către clienți în trimestrul al treilea din acest an. În acest moment 50% din prima fază a fost vândută.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...