Atria Urban Resort a instalat 296 de panouri solare în faza a treia de dezvoltare

Cele 296 de panouri solare instalate în faza a treia de dezvoltare a Atria Urban Resort se întind pe o suprafață de 730 mp, au ocapacitate de producție de 446.500 kWh/an, iar energia produsă de acestea va fi folosită pentru încălzirea apei menajere.

Panourile sunt plane, cu o suprafață absorbantă realizată din aripioare selective din aluminiu. Toate clădirile din această fază sunt aliniate la standardul nZEB de eficiență energetică și se vor apropia de consum zero de energie.

Pe lângă sistemul propriu de panouri solare, asistat de centrală proprie în fiecare apartament, locuințele vor fi dotate și cu sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, reducând astfel consumul suplimentar de energie.

Demarată în toamna anului trecut, faza a treia a proiectului imobiliar Atria Urban Resort este executată în proporție de 65%, iar clădirile sunt ridicate în proporție de 95%.

În această fază, sunt disponibile apartamente de tip studio (37-45 mp utili), apartamente cu 2 camere (52-61 mp utili), 3 camere (67-83 mp utili) şi 4 camere (87-100 mp utili). Totodată, unele apartamente vor avea terase de până la 21 mp şi grădini de până la 55 mp, cu logie sau balcon.

Faza a treia va avea 7 scări – cinci clădiri cu înălțime P+4 și două P+6 -, toate echipate cu lifturi Schindler. Proiectul păstrează conceptul fazelor anterioare, cu distanțe de până la 100 de metri între clădiri, spații verzi în curtea interioară, locuri de joacă, jocuri topografice și parcări supraterane.

CITEȘTE ȘI: Atria Urban Resort, un nou complex rezidențial cu 1.400 apartamente

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...