Platforma bulgărească Releva, dedicată industriei eCommerce, se lansează în România

Platforma personalizată de ultimă generație, Releva, dedicată industriei eCommerce, s-a lansat oficial în România. Aceasta vine cu o soluție inovatoare pentru acest domeniu.

Platforma utilizează inteligența artificială pentru a oferi soluții menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să optimizeze strategiile de marketing.

Lucy, așa cum este denumită inteligența artificială folosită de Releva, poate să identifice cu ușurință nevoile și preferințele utilizatorilor, oferindu-le ulterior recomandări personalizate.

Aceasta răspunde la cele mai importante întrebări din domeniul vânzărilor și marketingului, începând de la „ce își dorește utilizatorul?” și „care e cel mai acceptabil preț?” până la „care e canalul digital cel mai folosit de acesta?”.

Releva ajută magazinele online să își crească veniturile din comerțul electronic cu o medie de peste 40%, să obțină un randament al investiției de 50 de ori mai mare și să economisească peste 8 ore pe săptămână destinate sarcinilor de marketing recurente

Georgi Georgiev, Co-founder și CEO Releva

În prima lună de utilizare gratuită a platformei, utilizatorii au posibilitatea de a-și crește veniturile și cu 10%. Printre clienții din România se numără Albina Verde, German Quality sau Duka.com.

CITEȘTE ȘI: Mediapost, soluție logistică integrată pentru comerțul electronic

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...