All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 mai | 2020

Mediapost, soluție logistică integrată pentru comerțul electronic

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Mediapost pune la dispoziția clienților săi o soluție logistică integrată pentru comerțul electronic, Fulfill.ro, care încorporează serviciile de preluare, depozitare, realizare de colete și administrare a retururilor, cu timpi de execuție și costuri optimizate.

Fulfill.ro, aplicație lansată în 2013 și îmbunătățită în mod constant de atunci, armonizează serviciile efectuate online, pe website, cu cele de curierat. 

- Publicitate -

Întregul proces logistic se desfășoară în depozitul Mediapost situat în Dragomirești-Vale, pe centura de Nord-Vest a Bucureștiului, care ocupă o suprafață de 10.000 mp. Acesta a fost inaugurat în iulie 2019.

În plus față de soluțiile logistice, Mediapost Hit Mail are un centru de contact (call-center) cu 40 de angajați care se ocupă de relația site-urilor de comerț electronic cu consumatorii, prin linii de informare telefonică, whatsapp și mesagerie online, precum și sisteme de comunicare multi-canal (SMS, email, notificări).

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...