Platforma americană de investiții la bursă Freedom24 se lansează în România

Cu peste 250.000 de clienți activi în Europa, Freedom24 își extinde serviciile în România. Înființat în 2008, grupul are o capitalizare de piață de aproximativ 4,8 miliarde de dolari.

Freedom24 oferă investitorilor de retail din România posibilitatea de a tranzacționa peste 1.000.000 de instrumente financiare, incluzând acțiuni, ETF-uri, contracte futures, obligațiuni și altele.

Tranzacțiile se pot efectua pe 15 dintre cele mai importante burse din lume, cum ar fi NASDAQ, NYSE (SUA), CME, HKEX, Euronext, LSE și Deutsche Börse.

Platforma are o structură de comisioane competitivă în Europa, cu tarife începând de la 0,02 euro per acțiune sau ETF, 2 euro per ordin și 0,65 dolari pe contract pentru opțiunile pe acțiuni americane.

Clienții beneficiază de recomandări de investiții săptămânale gratuite, oferite de analiști recunoscuți de Bloomberg, cu un randament mediu de 16%, asistență în limba română și opțiunea de a colabora cu un manager personal.

În plus, Freedom24 oferă clienților dobândă pentru banii neinvestiți, garantând un venit pasiv în perioadele de pauză de la investițiile active, prin două tipuri de planuri de economisire: zilnică și pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: Cum poți obține profit într-un timp scurt atunci când investești pe bursă

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...