All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 10 iulie | 2020

Pall-Ex a inaugurat unul din cele mai moderne hub-uri de logistică

Pall-Ex a inaugurat la finalul săptămânii trecute, la Sibiu, unul din cele mai moderne hub-uri de logistică existente pe plan național, prin intermediul căruia pot trece anual peste 1 milion de paleți.

Cross dock-ul este cel mai modern hub al Pall-Ex din Europa și reprezintă un etalon în domeniu, atât în ceea ce privește eficiența operațiunilor, cât și în ceea ce privește cantitatea de marfă paletizată manevrată.

Astfel, noul terminal are o suprafață de 6.000 metri pătrați și 24 de porți, ceea ce înseamnă că se pot încărca și descărca 24 camioane simultan. Mai mult, suprafeței din interior i se adaugă și parcarea de 3.000 metri pătrați, destinată exclusiv camioanelor care așteaptă să fie încărcate sau descărcate, pentru o și mai bună operativitate.

- PUBLICITATE -

Proiectul este unul de amploare pentru Pall-Ex, investiția totală în proiectarea, construcția și dotarea terminalului la cele mai înalte standarde din domeniu depășind 6 milioane de euro.

Noul hub găzduiește de asemenea și sediul central al companiei. Angajații Pall-Ex se vor bucura de un spațiu de birouri modern, cu multe facilități, în a cărui amenajare s-a ținut cont de conceptul de muncă colaborativă, în care oamenii sunt încurajați să interacționeze cât mai mult și să găsească soluții împreună.

- PUBLICITATE -