Pall-Ex România a ajuns la 3 milioane de paleți transportați

  • Pall-Ex a depășit 3.000.0000 paleți transportați, de la începutul activității sale în România.
  • Cifra de 3 milioane de paleți a fost depașită în data de 19 mai, după ce acum 1 an, compania sărbătorea 2 milioane de paleți transportați în România, iar în 2017 Pall-Ex a reușit să treacă de primul milion de paleți.

Clientul care a expediat paletul cu numărul 3 milioane este compania Romstal Imex, membrul care a generat această comandă este Pall-Ex Sibiu, iar membrul care va livra paletul este Bere Băuturi București.

Pall-Ex a încheiat și anul trecut cu numeroase recorduri, ultimul fiind acela de peste 4.000 paleți tranzitați într-o singură noapte.

Rețeaua numără în portofoliu peste 16.000 clienți dintre care peste 4.000 sunt clienți activi lunar. Aceștia trimit, prin intermediul Rețelei Pall-Ex, bunuri din categoria FMGC, materiale de construcții, utilaje și materiale agricole și pentru grădinărit, decorațiuni, obiecte din industria de fashion, echipamente industriale sau piese din automotive.

Rată record de livrări la timp

Rata de livrări la timp a Pall-Ex România este de 99,27%, iar procentul de daunalitate este extrem de redus, raportat la volumele tranzitate, sub 0,16%.

Pall-Ex România a inaugurat anul trecut în aprilie, la Sibiu, unul din cele mai moderne hub-uri de logistică existente pe plan național, prin intermediul căruia pot trece anual peste 1 milion de paleți.

Cross dock-ul este cel mai modern hub al Pall-Ex din Europa și reprezintă un etalon în domeniu, atât în ceea ce privește eficiența și siguranța operațiunilor, cât și în ceea ce privește cantitatea de marfă paletizată manevrată.

Compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având 41 de locații logistice în țară.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...