Opere de artă din doze de aluminiu la Promenada Mall

Promenada Mall își propune în această vară să le arate vizitatorilor că reciclarea se poate transforma în artă. Astfel, începând cu 1 august, centrul comercial este gazda unui festival de reciclare creativă – Can Art&Design Festival.

Până pe 13 august, clienții Promenada vor putea descoperi o lume a artei sustenabile, prin care artiști locali vor demonstra cum banalele doze de aluminiu pot lua forma unor opere de artă celebre.

Printre tablourile prezente la expoziție, vizitatorii vor putea admira creații ca reinterpretarea lucrării „Sărutul” (Klimt), portretul lui Salvador Dali, dar și alte lucrări precum Poem Dadaist sau Zâna Reciclina.

Expoziția va fi inaugurată cu un live demo pentru vizitatori. Clienții sunt invitați, pe 1 august, între orele 13:00 și 14:00, să descopere cum sunt refolosite în timp real dozele de aluminiu pentru a crea artă.

Demonstrația va fi oferită de artistul Angelin Stanciu, unul dintre câștigătorii ediției precedente a concursului.

Expoziția Can Art Design Festival este organizată cu sprijinul Asociației Alucro și Organizației Reciclad’OR și poate fi vizitată gratuit între 1 și 13 august, în intervalul 10:00 și 22:00, la nivelul 1, în zona H&M, intrare Calea Floreasca.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...