O treime dintre angajați iau în considerare schimbarea locurilor de muncă

În contextul pandemiei COVID-19, 35% dintre angajați se gândesc să treacă la un nou loc de muncă în următoarele 12 luni, arată raportul Kaspersky Securing the Future of Work.

Principalele două motive pe care oamenii le-au invocat pentru această schimbare includ dorința de a primi un salariu mai mare (49%) și menținerea unui echilibru echitabil între viața profesională și cea privată (41%).

În timp ce aproape fiecare a doua persoană ar prefera să rămână în poziția actuală (48%), mulți angajați încă se simt încurajați să-și reconfigureze zilele de lucru.

Cel mai întâlnit motiv invocat de ei pentru a încerca un nou loc de muncă este reprezentat de obținerea unui salariu mai bun (49%).

Crearea unui echilibru mai bun între viața profesională și viața personală este al doilea motiv important, subliniat de 41% dintre respondenți.

Căutarea unui rol care să merite eforturile și care să fie mai interesant este al treilea cel mai important motiv întâlnit în rândul respondenților (35%).

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...