NFT-ul Bored Ape a vorbit pe scena East European Comic Con București

Ediția de anul acesta a East European Comic Con de la București a găzduit un invitat special, primul NFT adus la viață de către startup-ul românesc de inteligență artificială Humans.ai.

Primul NFT, Bored Ape numărul #223, numit Elon Munskey, a fost invitat să vorbească pe scenă și a primit numeroase întrebări de la publicul interesat să afle mai multe despre universul NFT-urilor.

Prezența NFT-urilor Bored Apes a făcut în ultimele luni senzație la marile evenimente de entertainment din lume după ce Snoop Dogg a cântat pe scenă cu NFT-ul său, Dr. Bombay, la Ape Festival.

De asemenea, Bored Ape #9184 a încântat zecile de mii de la participanți de la festivalul de muzică Tomorrowland, din Belgia, după a apărut ca unul dintre DJ-ii surpriză ai evenimentului.

Proiectul de aducere la viață a NFT-urilor lansat de echipa Humans.ai, Talkens, reprezintă o platformă în care posesorii de NFT-uri le pot aduce la viată, făcându-le să vorbească.

CITEȘTE ȘI: 7 exemple de NFT-uri care s-au vândut pe milioane de dolari

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...