NFT-ul Bored Ape a vorbit pe scena East European Comic Con București

Ediția de anul acesta a East European Comic Con de la București a găzduit un invitat special, primul NFT adus la viață de către startup-ul românesc de inteligență artificială Humans.ai.

Primul NFT, Bored Ape numărul #223, numit Elon Munskey, a fost invitat să vorbească pe scenă și a primit numeroase întrebări de la publicul interesat să afle mai multe despre universul NFT-urilor.

Prezența NFT-urilor Bored Apes a făcut în ultimele luni senzație la marile evenimente de entertainment din lume după ce Snoop Dogg a cântat pe scenă cu NFT-ul său, Dr. Bombay, la Ape Festival.

De asemenea, Bored Ape #9184 a încântat zecile de mii de la participanți de la festivalul de muzică Tomorrowland, din Belgia, după a apărut ca unul dintre DJ-ii surpriză ai evenimentului.

Proiectul de aducere la viață a NFT-urilor lansat de echipa Humans.ai, Talkens, reprezintă o platformă în care posesorii de NFT-uri le pot aduce la viată, făcându-le să vorbească.

CITEȘTE ȘI: 7 exemple de NFT-uri care s-au vândut pe milioane de dolari

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...