Elvila va lansa o colecție de 10.000 NFT-uri sub numele Carpathian Bison

Elvila va lansa o colecție de 10.000 NFT-uri (Non Fungible Token), toate unice, ce va fi împărțită în două segemente.

NFT-urile, ce vor avea numere între 1 și 7.000 vor fi numite Silver Carpathian Bison, iar cele cu numere între 7.001 și 10.000, Gold Carpathian Bison.

Numerele sunt alocate aleatoriu, iar un investitor care va achiziționa un NFT Carpathian Bison va afla doar după cumpărare dacă el este versiunea Gold sau versiunea Silver.

Deținătorii de NFT-uri Silver vor avea 10% discount la cumpărături în locațiile Elvila și pe magazinul online la achiziția cu criptomonede, iar deținătorii Gold vor avea 15% discount la cumpărături, la achiziția cu criptomonede.

În 24 de ore de la vanzarea integrala a colectiei, dintre deținătorii NFT-urilor (orice numar între 1 și 10.000), vor fi extrași trei mari câștigători.

Aceștia vor primi 1 premiu de 2000 EGLD (aproape 400.000 USD la cursul mediu), un premiu de 1000 EGLD (aproape 200.000 USD la cursul mediu) și 1 premiu de 500 EGLD (aproape 100.000 USD la cursul mediu).

De asemenea, vor fi și premii mai mici, împărțite pe cele două categorii ale NFT-ului Carpathian Bison.

Recent, Elvila a devenit prima companie din retailul local ce va accepta criptomonedele ca mijloc de plată atât pentru magazinul online cât și în lanțul de unități fizice.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...