Neotech a investit 1 milion euro pentru a scana 3D și geospațial Bucureștiul

Accesul la această bază de date se plătește cu moneda virtuală NEOT

Neotech a finalizat scanarea 3D și geospațială a municipiului București și a orașului Voluntari, după o investiție de aproximativ 1 milion euro.

Compania a creat un „Bucureștiul digital” în format 3D, prin procesarea datelor privind nu mai puțin de 3.500 km stradali.

Neotech  utilizează cele mai exacte vizualizări din lume, la nivel de rețea rutieră 360°, îmbunătățite cu analize inovatoare bazate pe module și procese de inteligență artificială.

Prin această tehnologie se pot obține informații extinse despre clădiri și fațade datorită imaginilor panoramice de înaltă rezoluție.

Este posibilă inclusiv măsurarea distanțelor, suprafețelor și dimensiunilor clădirilor.

mai mult, se permite descărcarea de date dintr-o anumită zonă și introducerea lor în format 3D direct în programele de proiectare.

Se pot face estimări de cantități pentru achiziții, studii de fezabilitate, analize cantitative și calitative și se poate realiza un GIS integrat pentru autoritatea locală.

Accesul la această bază de date se plătește cu moneda virtuală NEOT

În viitor, criptomoneda NEOT, lansată de curând de Neotech, va putea fi utilizată pentru achiziționarea datelor și serviciilor oferite de companie.

Urmează integrarea tehnologiilor NFT dezvoltate intern, oferirea unei platforme integrate incluzând un portofel digital și o bursă proprie de tranzacționare a tehnologiilor create.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...