Moneda virtuală NeoTech (NEOT) a intrat în faza de presales

NeoTech a lansat platforma digitală neotech.finance, prin care oferă acces investitorilor la achiziția monedei virtuale (simbol NEOT) în faza de presales.

Prețul de pornire este de 0,25 USD până la data de 10 noiembrie, urmând ca în a doua lună să fie ajustat la 0,50 USD.

În a treia lună va deveni 0,75 USD, în anticiparea listării pe piețele de tranzacționare descentralizată.

Contractul este dezvoltat pe platforma Binance Smart Chain, fiind avute în vedere integrări accelerate cu alte infrastructuri blockchain, prin punți de legătură.

În primul trimestru al anului 2022 contractul inteligent va trece la etapa de vânzare publică pe o serie de platforme de trading internaționale.

NEOT are un total token supply de 250 milioane de unități care vor fi distribuite în mod echitabil în vederea susținerii proiectului.

Cine este fondatorul NeoTech

Fondatorul NeoTech este Doru Borșan, un om de afaceri român, premiat drept „CEO of the year” la Gala Premiilor Smart City Industry din 2018.

Acesta a înființat compania Smart Cities Technologies SE cu sediul în Munchen, Germania, cu un capital social de 15 milioane euro.

Compania își propune dezvoltarea activității în perioada următoare și extinderea operațională la nivel global.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...