Neobility lansează un serviciu de livrări dedicat micilor afaceri

  • Neobility, platformă cu capital românesc, lansează un serviciu de delivery numit Neo.Delivery.
  • Acesta se adresează comercianților din domenii precum e-commerce și food, mai ales în contextul generat de pandemia de Covid-19, prin livrări fără comision.

Serviciul de delivery dispune de o flotă de câteva sute de mașini care sunt în în mișcare în București, primul oraș în care serviciul va fi disponibil. E vizată însă și extinderea către alte orașe, pentru următoarele săptămâni, în raport cu cererea din partea comercianților locali.

Prima etapă din dezvoltarea serviciului vizează livrări pentru aproape 20 de comercianți din capitală. Costul de utilizare este de zero pentru clientul final, iar suma pe care o are comerciantul de achitat este de 1 leu per kilometru.

Două tipuri de livrare

Neo.Delivery oferă două tipuri de livrare: ultra-rapidă sau normală. Prima presupune un timp de maximum 30 de minute, iar cea de a doua un timp de până la două ore.

Clientul final plătește doar la comerciant și este apoi informat când îi ajunge pachetul, fie că vorbim de mâncare, fie că sunt cadouri sau produse de uz general. Livrarea este urmărită în timp real.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...